Links

Hier vindt u een overzicht van links naar onze sponsors en karten in het algemeen. Mocht u uw site willen toevoegen of een dead-link willen melden neemt u dan a.u.b. contact met ons op via info@yellowarmy.com

Op Yellowarmy.com

Afkortingen gastenboek.
Afkortingen
Voor de duidelijkheid.

Gesponsorde links.

Rovi standbouw
http://www.rovistandbouw.nl/
Door ons gewaardeerde mensen geven wij graag een plaats op deze link pagina. Rovi standbouw is het adres voor het vervaardigen van uw promotie stand. Van idee tot 3D is het motto. Bezoek hun site en verwonder uzelf van de talloze mogelijkheden.

Karting Sites

Jan Smit Graphics
http://www.jansmitgraphics.nl/
Jan Smit Graphics is een helmspuiter met een eigen visie op spuiten. Op zijn internet site vindt je een ruime presentatie van door hem gespoten creaties. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken al is het maar om ideeën op te doen. Deze pagina geeft een mooi voorbeeld van het eigen maken van je outfit.

Carcomfortsystems
www.carcomfortsystems.nl
Car comfort systems richt zich op de verkoop en montage van elektronische hoogwaardige producten welke direct danwel indirect gerelateerd zijn aan automobielen. Zij hebben een hoge mate van vakkennis die nodig is voor de montage van de producten, zodat de eindgebruiker probleemloos van zijn of haar producten kan genieten.

Kartxpress.nl
http://www.kartxpress.nl/
Kartxpress laat u kennismaken met de nederlandse autosport. De site word door autosport fotograaf Bas Kalagis onderhouden en houd u op de hoogte omtrent uitslagen race informatie en foto’s. Een interessante site voor een ieder die in de autosport met name karten is geďnteresseerd.

Indoor Yellow
Voor Yellow Army Kartteam zijn ook een viertal indoorrijders actief. Zij hebben hun eigen site waarop zij alle ins en outs over hun prestaties vermelden. Neem eens een kijkje bij indoor yellow.

Kartclub Maas & Kempenland
http://www.kartclub.nl/
Op de website van deze kartclub vindt u alle overzichten, standen en overige informatie van het Nederlands Kampioenschap karten.

MS Kart
http://www.mskart.nl/
MS-kart is de specialist op het gebied van karts en alle daarbij horende benodigdheden. Op de site vindt u veel informatie over de producten en er is een kartshop aanwezig.

Yellow Members Down Under
Twee van onze leden gaan een jaar Down Under. Via deze site kunt u hun reis volgen en contact met hun opnemen. Via het gastenboek kunt u berichten achterlaten. Vanaf hun vertrek zal deze site bijgehouden worden met nieuws en leuke wetenswaardigheden.

Karting Team Blue
http://www.kartingteamblue.com/
Karting team Blue is net als Yellow Army Kartteam een sportief en gezellig team wat de sport op een leuke manier een warm hart toedraagt. Hun site is de moeite waard om eens te bezoeken.

Sponsoren

WWM Nederland
http://www.wwmnederland.nl
WWM Nederland is fabrikant van mobiele bungalows en chalets die geheel naar eigen wens worden gemaakt en ingericht. Op de site vind u tal van informatie en voorbeelden van de producten van WWM Nederland.

Hyundai van Riel
http://www.vanriel.nl
Hyundai van Riel is een van Nederlands grootste Hyundai dealers en houdt zich binnen de regio Breda bezig met verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Op de site kunt u tal van modellen en accessoires vinden.

Indoor Funcentre Breda
http://www.indoorfun.nl/
Het in Breda gevestigde Indoor Funcentre is een combinatie van een kartbaan en een lasershoot zaal. Het is de thuisbasis van het Yellow Army Kart Team en op de site vindt u algemene informatie, foto’s en uitslagen van races.

Derbigum
http://www.derbigum.be
Derbigum is een internationale fabrikant van allerlei materialen ten behoeve van de dakbedekking. Op de site kunt u een overzicht vinden van de produkten van Derbigum.

Bloks Verzekeringen Breda
http://www.bloksbreda.nl
Bloks Verzekeringen Breda is een reeds 40 jaar bestaande verzekeringsmaatschappij voor allerlei verzekeringen, hypotheken en spaarregelingen.

Café Hoegaarden
http://www.cafehoegaarden.info
Het Café Hoegaarden is een bekend en gezellig café in de Bredase binnenstad.Eindelijk hebben zij hun website klaar en kunnen we met zijn allen ook online leuke berichten aan elkaar melden. Een mooie site waar je zeker eens de tijd voor moet nemen.

Overige Rijders

Sebastiaan Hulsman
www.sebastiaanhulsman.nl
Lenzo Kart, Seven, 125cc Super nationaal B

Pex Racing.
http://www.pexracing.nl
Richard en Yard Pex.